Om oss

Laddboxar, laddstolpar och eldrivna bilar i Stockholm är vår vardag, men vi drivs av att främja hållarbarhet – hjälpa samhället till livsstilar som hjälper snarare än stjälper klimatet. Vi drivas också av att få nöjda kunder, för då kommer de tillbaka och blir fler. Och jo, teknikintresset finns också där.

Hållbarhet som drivkraft

Skulle människan lämna ett minimalt miljöavtryck så hade vi förmodligen alla gått eller cyklat vartän vi ska, och inte rest mer än absolut nödvändigt. Men då skulle rätt mycket av samhället – och i synnerhet ett så stort som Stockholm, stanna av. Så vi gör det bästa av det mesta: byter ut våra värsta miljöbovar mot något bättre. Mycket bättre.

Fossilbilar – så kallar vi dem här, och menar förstås bilarna som drivs av bensin eller diesel. De har dominerat samhället i över 100 år och satt sin prägel på i stort sett alla områden. Att ersätta dessa kommer att ta tid och kosta pengar. Men det kommer att löna sig både för klimatet, och för ekonomin. Så vi jobbar gärna på den linjen.

Kunderna som drivkraft

Våra laddboxar, laddstolpar och vårt arbete kring dem är inget utan stockholmare. Spelar ingen roll hur fiffiga lösningar och god service vi erbjuder om inte kunderna tycker det är värt att betala för det. Men, lyckligtvis är det redan många som fattat: vi kan göra deras vardag mer miljövänlig, smart och ekonomisk.

Sen har vi själva fattat att nöjda kunder kommer tillbaka, när det är dags för service eller uppgradering. Och nöjda kunder talar gärna väl om oss så att fler vill anlita oss. Därför är också kunderna en viktig drivkraft hos oss.

Varför välja oss?

  • Vi håller ett konkurrenskraftigt utbud av laddboxar och annan utrustning.
  • Vi ger råd och tips inför inköp, installation och drift av laddboxar m.m.
  • El-certifierade montörer installerar och servar era laddstolpar m.m. på ett professionellt sätt. Dessutom så smidigt som möjligt så vi stör er vardag minimalt.
  • Vi lämnar garanti på både utrustning och vårt arbete – vi är helt enkelt inte klara förrän allt funkar precis som vi lovat.
  • Till bostadsrättsföreningar och fastighetsägare erbjuder serviceavtal åt dem som vill ha extra trygghet kring driften.

Tekniken som intresse

Vi vore knappast framgångsrika i branschen utan att också ha bra koll på tekniken. Så därför följer vi noga utvecklingen tekniken i och kring laddboxar och hur de bäst kan integreras i fastighetssystem och smarta hem. Vi, liksom de flesta av våra kunder är särskilt intresserade av lösningar som samtidigt kan främja en bättre miljö, smidigare vardag och bättre ekonomi.

Utvecklingen på området går starkt framåt ju fler som tar steget över till eldrivet. Det skapar också risk för att man som kund satsar på lösningar som på sikt leder in i återvändsgränder. Genom att vi håller på regler och politiska ambitioner kring tekniken och miljöarbetet kan vi både garantera lagliga och säkra lösningar men också att lösningarna som vi lägger fram är framtidssäkrade – allt vi förslår kan uppdateras och uppgraderas så att miljöinvesteringen behåller sitt värde.

Kom i kontakt med oss redan idag

Har du frågor eller funderingar kan du kontakta oss via vår kontaktsida. Vill du få en prisoffert på vad en installation kan kosta, klicka på knappen nedan.